top of page
  • Kiropraktor Are Hammern

Ny Helseklinikk i Sarpsborg

2. juni åpner Nova Helseklinikk på Lande Senter i Sarpsborg. Med på laget er en fantastisk gjeng med fysioterapeuter, biomekanisk fotterapeut, kiropraktor, naprapat og kosmetisk dermatologiske sykepleiere.To avdelinger

Nova Helseklinikk er en tverrfaglig klinikk inndelt i to avdelinger, med én felles inngang (det er godt skiltet så du vil ikke være i tvil om hvor du skal). Det vil være en helseavdeling med fokus på muskel, skjelett og leddplager, samt en hud og velværeavdeling med fokus på hudproblematikk og velvære/estetikk.


Du kan lese om alle ansatte her, og mer om de forskjellige tjenestene Nova Helseklinikk tilbyr her.


Bestill time

Det er forskjellige måter å bestille time på, alt etter hvem du ønsker time hos. Noen av terapeutene har også "online booking". Trykk på linken "KONTAKT" øverst for kontakt-informasjon til alle terapeutene.


Stor gratis parkering Det er god plass til å parkere utenfor klinikken, og hele parkeringsplassen til Lande Senter kan benyttes. I tillegg er det god forbindelse med kollektiv trafikk/buss.


Følg med på nettsiden og på vår facebook-side

På nettsiden vil vi jevnlig publisere nytt og aktuell informasjon. Du vil finne både hjelp til selvhjelp og hva som rører seg i klinikken. I tillegg vil vi publisere småsaker og bilder på sosiale media (som facebook) hvor du får et innblikk i vår hverdag.

bottom of page