• Nova Helseklinikk

Åpningstilbud!

Oppdatert: 4. juni 2020

Nova Helseklinikk er en tverrfaglig klinikk sentralt i Sarpsborg (på Lande Senter). Klinikken har en helseavdeling med fokus på muskel, skjelett og leddplager, samt en hud og velværeavdeling med fokus på hudproblematikk og velvære/estetikk.


I anledning åpning av Nova Helseklinikk 2. juni, har flere av aktørene tilbud på tjenester og varer. Tilbudene har begrenset varighet. Se under for fullstendig liste.

Aktuelle tilbud i åpningsmåneden

Sko- og Fotklinikken (ved Biomekanisk Fotterapeut Anne-Lise Tveit): 30% avslag på førstegangskonsultasjon og 10% på sko, i uke 23, 24 og 25.


Naprapat Amilla Milak: 20% på førstegangskonsultasjon (normalt 650,-) og 500,- for videre konsultasjoner (normalt 550,-) i hele juni.


Østfold Plastikkirurgi - Medisinske hudbehandlinger og estetikk: 20% på Green Peel, Microneedling og annen hudpleie. Kampanje hudpleie fra 2. juni til og med 21. juni.
For alle priser på Nova Helseklinikk se her.

Siste innlegg

Se alle

Godt Nytt År!

Vi holder åpent og følger nøye smittvernsregler som blir gitt av myndighetene. Vi ønsker at alle som er i lokalene våre bruker munnbind, unntak er barn under 12 år og de som grunnet medisinske årsaker