• Nova Helseklinikk

Åpningstilbud!

Oppdatert: juni 4

Nova Helseklinikk er en tverrfaglig klinikk sentralt i Sarpsborg (på Lande Senter). Klinikken har en helseavdeling med fokus på muskel, skjelett og leddplager, samt en hud og velværeavdeling med fokus på hudproblematikk og velvære/estetikk.


I anledning åpning av Nova Helseklinikk 2. juni, har flere av aktørene tilbud på tjenester og varer. Tilbudene har begrenset varighet. Se under for fullstendig liste.

Aktuelle tilbud i åpningsmåneden

Sko- og Fotklinikken (ved Biomekanisk Fotterapeut Anne-Lise Tveit): 30% avslag på førstegangskonsultasjon og 10% på sko, i uke 23, 24 og 25.


Naprapat Amilla Milak: 20% på førstegangskonsultasjon (normalt 650,-) og 500,- for videre konsultasjoner (normalt 550,-) i hele juni.


Østfold Plastikkirurgi - Medisinske hudbehandlinger og estetikk: 20% på Green Peel, Microneedling og annen hudpleie. Kampanje hudpleie fra 2. juni til og med 21. juni.
For alle priser på Nova Helseklinikk se her.

Siste innlegg

Se alle

Ventetider til fysioterapi

Vi opplever for tiden stor pågang til fysioterapi. Vi har rundt 16-20 ukers ventetid til ordinær fysioterapi og 6-9 måneders ventetid til psykomotorisk fysioterapi. Ventetid til lymfødembehandling er